breaking news

Paul Daley vs. Sabah Homasi krijgen een nieuwe kans tijdens Bellator 241

January 28th, 2020 | by Redactie
Paul Daley vs. Sabah Homasi krijgen een nieuwe kans tijdens Bellator 241
Bellator MMA
0

Het gevecht tussen Paul Daley vs. Sabah Homasi is opnieuw ingeroosterd op een kaart van Bellator MMA. Ditmaal is het aan Bellator 241 om beide vechters te ontvangen op het canvas van de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Conn. In eerste instantie zouden beide atleten tegen elkaar vechten tijdens het co-main event van Bellator 232, maar dit kon vanwege een blessure niet doorgaan.

De 36-jarige Paul Daley hoopt zijn knipperlicht-record in het groen te trekken. Na verliespartijen van onder andere Douglas Lima, Jon Fitch en Michael Page lijkt hij met zijn recentste overwinningen van Erick Silva en Saad Awad weer het winnende pad te hebben. Daley vecht voor de twaalfde keer in de kooi van Bellator MMA.

Tegenover hem komt de 31-jarige Sabah Homasi te staan. Deze vechter kent een professioneel record van 13 om 8 en is af en toe te vinden bij de organisatie van Coker. Zo kwam hij tijdens Bellator 21, 93, 124 en 225 terug met zeer sterke partijen. In de tussentijd was hij actief bij de UFC, Strikeforce, WXC en Titan FC. Na een blessure hoopt hij nu op een succesvolle terugkeer met een finish voor de bel.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Tweet 20

Comments are closed.