breaking news

Jorge Masvidal ziet een ”gemakkelijk” gevecht met Conor McGregor wel zitten

July 12th, 2019 | by Marcel Dorff
Jorge Masvidal ziet een ”gemakkelijk” gevecht met Conor McGregor wel zitten
UFC
0

Jorge Masvidal had slechts 5 seconden nodig om de ongeslagen Ben Askren aan de kant te schuiven. Een verwoestende flying knee zorgde voor de snelste knock-out in de geschiedenis van de UFC. Toch blijft het nog maar de vraag of Masvidal een kans krijgt tegen welterweight kampioen Kamaru Usman. Indien dat gevecht niet gerealiseerd kan worden heeft ”Gamebred” een mooi plan achter de hand. 

Op donderdag was Masvidal te gast bij de The Dan LeBatard Show. Daar vertelde hij dat een partij met Conor McGregor zeker zijn interesse heeft gewekt. Dat is alleen het geval als de UFC hem geen titelkans kan beloven voor zijn volgende partij.

”Ik wil zijn gezicht breken en daarnaast denk ik dat het een gemakkelijk te innen salarisstrookje wordt tegen McGregor. Er is geen enkele twijfel dat het gevecht op een andere manier zou afspelen dan dat ik hem op een verwoestende manier neersla. Als we dat gevecht maken weet ik zeker het dat een total sell-out zal worden en grote PPV nummers zal doen”, aldus een getergde Masvidal.

Er is geen moment in de carrière van Masvidal geweest waar hij meer momentum achter zijn naam had dan nu het geval is. Hij begon in 2008 al met vechten voor Strikeforce, de MMA promotie van Scott Coker, die later werd overgenomen door Zuffa. ”Gamebred” heeft knock-out overwinningen behaald op Donald Cerrone, Darren Till en Ben Askren.

Over UFC superster McGregor valt voorlopig weinig te zeggen. Het is onduidelijk wanneer de Ier zijn terugkeer gaat maken. Hij verloor in oktober van het vorige jaar nog van lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov. Naar verluidt aast McGregor op een rematch tegen Nurmagomedov.

 

Comments are closed.

Translate »