breaking news

Jon Jones noemt Dana White een leugenaar en wil weg bij de UFC

May 30th, 2020 | by Redactie
Jon Jones noemt Dana White een leugenaar en wil weg bij de UFC
UFC
0

Jon Jones is misschien wel de meest spraakmakende Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter van het moment. Daarnaast is hij misschien ook wel de beste UFC en MMA vechter van het moment. Met zeer spectaculaire overwinningen van onder andere Alexander Gustafsson, Danial Cormier, Glover Teixeira en Dominick Reyes weet hij keer op keer het goud te behouden. Echter zoekt hij nu een nieuwe uitdaging en vroeg de promotie om een gevecht tegen Francis Ngannou binnen de Heavyweight divisie.

Afgelopen vrijdag reageerde Dana White op de berichten van Jon Jones. Volgens White zou Jones een vergelijkbaar bedrag als het loon van bokser Deontay Wilder en Tyson Fury vragen.

Jones ontving deze reactie en explodeerde op social media:

MMA DNA schreef eerder over de ups-and-downs van de jongste UFC kampioen ooit. Hierin geven we uitgebreid informatie over zijn loopbaan en situatie. KlIK HIER om dit bericht te lezen.

Dana White heeft nog geen reactie gegeven op de bovenstaande tweets. Hij is momenteel druk met de organisatie van UFC on ESPN 9: Woodley vs. Burns. Dit evenement gaat vanavond gebeuren in de UPC APEX van Las Vegas, Nevada.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »