breaking news

Jimmie Rivera wil Dominick Cruz met pensioen laten gaan

January 27th, 2017 | by Stefan Van Erp

UFC Bantamweight Jimmie Rivera heeft zijn directe toekomstplannen bekend gemaakt. Na zijn winst op Urijah Faber tijdens UFC 203 heeft hij zijn zinnen gezet op een volgende tegenstander. Dit zou niemand minder dan oud kampioen Dominick Cruz moeten worden. 

Rivera is aan een indrukwekkende reeks van 19 overwinningen bezig. Sinds 2008 heeft hij geen partij meer verloren en rijgt hij de overwinningen aaneen. Zijn laatste overwinning op Urijah Faber heeft hem in goede uitgangspositie gezet richting een titelgevecht. Daarom geeft Rivera ook aan dat hij tegen Dominick Cruz wilt vechten. Daar blijft het niet bij want Rivera wilt Cruz een dusdanig pak op zijn broek geven dat hij met pensioen gaat. In een interview zegt hij hier het volgende over:
“My goal now is to fight Dominick Cruz and become the next title challenger. He better prepare because I’m coming to destroy his pride and retire him just like I did with Faber.”

Zowel Cruz, die zijn titel tijdens UFC 207 verloor aan Cody Garbrandt als Rivera hebben nog geen tegenstander. Of de UFC deze matchup ziet zitten is de vraag. Houd MMA DNA in de gaten voor updates over deze potentiële matchup.

Comments are closed.

Translate »