breaking news

Israel Adesanya vs. Marvin Vettori 2 tijdens UFC 263

April 24th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Israel Adesanya vs. Marvin Vettori 2 tijdens UFC 263
UFC
0

UFC Middleweight kampioen Israel Adesanya gaat in een rematch met Marvin Vettori op 12 juni, tijdens UFC 263, zijn titel verdedigen, zo meldt Combate. De twee stonden in 2018 al eerder tegenover elkaar in de octagon, Adesanya kwam toen als winnaar uit de strijd. Het is nog niet bekend waar UFC 263 zal plaatsvinden.

Israel Adesanya wist in 2019, tijdens UFC 243, door Robert Whittaker knock-out te slaan de UFC Middleweight titel te veroveren. De titel die hij nu voor de derde keer gaat verdedigen. In zijn eerste twee titelverdedigingen wist Adesanya Yoel Romero, via een unanimous decision, en Paulo Costa, via een TKO, te verslaan. Vorige maand maakte Adesanya, tijdens UFC 259, nog een uitstapje naar de Lightheavyweight divisie door het op te nemen tegen de huidige Lightheavyweight kampioen Jan Błachowicz. Dit gevecht verloor Adesanya via een unanimous decision en verloor hij zijn ongeslagen status.

Marvin Vettori’s laatste verlies was tegen zijn huidige tegenstander, toen hij in 2018, via een split decision, verloor van Israel Adesanya. Sindsdien wist Vettori een winstreeks van vijf gevechten neer te zetten. Zo wist hij in volgorde Cezar Ferreira (unanimous decision), Andrew Sanchez (unanimous decision), Karl Roberson (rear naked choke), Jack Hermansson (unanimous decision) en eerder deze maand Kevin Holland (unanimous decision) te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »