breaking news

Ismail Naurdiev maakt opwachting tijdens UFC 239 in Las Vegas tegen Chance Rencountre

May 10th, 2019 | by Redactie
Ismail Naurdiev maakt opwachting tijdens UFC 239 in Las Vegas tegen Chance Rencountre
UFC
0

Hij is de man met een van de meest succesvolle debuutgevechten van dit jaar. Ismail Naurdiev keert op 6 Juli 2019 terug in de Octagon. De Tsjetsjeense Oostenrijker neemt het op tegen Chance Rencountre in de Welterweight divisie tijdens UFC 239. Dit maakt het Russische Red Fury MMA bekend. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van de T-Mobile Arena te Las Vegas, Nevada tijdens International Fight Week 2019.

Ismail Naurdiev (MMA 18-2/UFC 1-0) is een in Tsjetsjenië geboren Oostenrijker die sinds 2012 te vinden is in het Pro-MMA circuit. Al op 16-jarige leeftijd maakte Naurdiev zijn debuut bij de professionals. In zijn eerste vier jaar als professional vocht Naurdiev vooral in het regionale Oostenrijkse en Duitse circuit. Daar wist hij een zeer indrukwekkend record neer te zetten van dertien overwinningen en slechts een verliespartij. In 2017 werd Naurdiev gecontracteerd door de ACB organisatie (inmiddels ACA). Naurdiev had een zeer sterk debuut tegen Andrei Vasinca. Naurdiev won via KO in de eerste ronde. Ook zijn tweede gevecht voor de organisatie werd beslist via KO in de eerste ronde tegen UFC veteraan Benny Alloway. Echter ging het in September 2017 mis voor Naurdiev. Hij verloor via Unanimous Decision van de Braziliaan Ismael de Jesus. Naurdiev wist zich echter nog geen twee maanden later te revancheren via een zeer spectaculaire wheelkick KO tegen de Bulgaar Georgi Valentinov. Naurdiev vocht vervolgens ruim een jaar niet. Begin deze maand vocht Naurdiev tijdens een XFN card in Oostenrijk. Naurdiev had maar iets meer dan een halve minuut nodig om Paulistenio Rocha via TKO te verslaan. Naurdiev maakte vervolgens met een voorbereiding van één week zijn debuut tijdens UFC Praag in Februari 2019 tegen Michel Prazeres. Naurdiev vocht érg sterk en versloeg de Braziliaan via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Chance Rencountre (MMA 13-3/UFC 1-1) is een MMA vechter uit Pawhuska, Oklahoma. Na een zeer indrukwekkende amateur carrière waar Rencountre ongeslagen bleef maakte hij in 2013 de overstap naar het Pro circuit. Rencountre won zijn eerste zeven partijen waaronder een KO overwinning tegen de ongeslagen Andrew Parker. Rencountre maakte vervolgens zijn debuut voor het inmiddels gefuseerde RFA. Daar verloor hij van huidig LFA Welterweight Kampioen James Nakashima via Unanimous Decision. Na vervolgens weer een partij te hebben gewonnen in het regionale circuit verloor Rencountre zijn Bellator MMA debuut via Split Decision van Justin Patterson. Echter revancheerde hij zich door vervolgens UFC veteraan Jake Lindsey en zijn eerder verliespartij tegen Justin Patterson recht te trekken. Rencountre won via D’Arce Choke Submission in de eerste ronde. Na ook de DCS en C3 Fights titels te hebben gepakt klopte de UFC aan bij Rencountre. Rencountre maakte op short notice zijn debuut tegen Belal Muhammad tijdens UFC Utica in Juni 2018. Rencountre kwam te kort tegen Muhammad en verloor via Unanimous Decision. Vervolgens werd Rencountre tijdens UFC Brooklyn in Januari 2019 gekoppeld aan Randy Brown. Brown trok zich echter terug uit het gevecht waardoor Dwight Grant als nieuwe tegenstander werd aangewezen. Echter moest Grant in verband met het niet krijgen van een licentie binnen 10 uur ook verstek laten gaan. Hierdoor werd Kyle Stewart door de UFC gecontracteerd. Rencountre had weinig moeite met Stewart en won de partij via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde.

Embed from Getty Images

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.