breaking news

Ilias Ennahachi verdedigt ONE Kickboxing titel in China

November 16th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Ilias Ennahachi verdedigt ONE Kickboxing titel in China
ONE Championship
0

Na het opmerkelijke verlies van de Nederlandse Jorina Baars en de partij van Tarik Khbabez was het aan Elias Ennahachi om de avond van ONE: Age of Dragons af te sluiten. Ennahachi vocht tegen Wang Wenfeng en zette zijn ONE Kickboxing Flyweight goud op het spel.

Na het winnen van de ONE Kickboxing Flyweight titel, stond Ilias Ennahachi tegenover Wang Wenfeng voor zijn eerste titelverdediging. Met een gewicht van 61.2 kilogram begonnen beide vechters aan het gevecht.

Na het zoeken naar ruimte opende beide vechters met verschillende trappen. Ennahachi kwam daarna door met een harde linker hoek en maakte hiermee een goede statement.

Tijdens de tweede ronde maakte beide partijen succesvolle combinaties. Echter was Ennahachi de scherpere en preciezere stoter. Waar Wang vooral in het midden van de ring stond, vocht Ennahachi dichterbij de touwen.

Ook in de derde ronde lag het tempo weer hoog. Er werden flink wat meters op het canvas gemaakt en er werden flink wat stoten, trappen en knieën gegeven en ontvangen.

Met nog 3 minuten op de klok begonnen Ennahachi en Wang aan de vijfde en laatste ronde. Opnieuw was het tempo hoog en zochten beide mannen voor de overwinning. Ennahachi begon in het midden van het canvas maar liep daarna weer achteruit. Na een spectaculaire finale wees de jury Ennahachi aan als winnaar.

Bekijk de partij hier:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »