breaking news

Jury ontneemt ongeslagen record Jorina Baars in Azië

November 16th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Jury ontneemt ongeslagen record Jorina Baars in Azië
ONE Championship
0

Enkele ogenblikken geleden vocht Jorina Baars tijdens ONE: Age of Dragons in de Cadillac Arena van China. Baars vocht de vijfde partij van de avond en opende hiermee het geweld voor de Nederlandse vechters. Later stappen Ilias Ennahachi en Tarik Khbabez ook op het canvas om te strijden voor de winst.

Vanaf het klinken van de bel gaf Baars met verschillende combinaties de meeste druk. Hier en daar deed Christina Breuer een poging voor een harde aanval, maar dit zorgde voor weinig resultaat.

In de tweede ronde begonnen beide dames met wilde maar vooral sterke technieken. Baars vocht agressief en deelde harde knietjes uit naar het lichaam van Breuer.

Ook in de derde ronde gaven Baars en Breuer vol gas. De lange armen van Baars kwamen soms link over de stoten van Breuer en gaven duidelijk impact. Echter moest Baars ook enkele harde stoten incasseren. Tot aan de laatste seconden gaven beide ze alles wat ze in zich hebben.

Uiteindelijk besloot de jury de winst te geven aan Breuer. Dit was voor vele kijkers een verassing.

Bekijk de partij hier:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »