breaking news

Ian Heinisch treft Gabriel Checco voor Interim Middleweight titel tijdens LFA 39

March 22nd, 2018 | by Redactie
Ian Heinisch treft Gabriel Checco voor Interim Middleweight titel tijdens LFA 39
LFA
0

LFA 39 zal plaatsvinden in Vail, Colorado. In de Dobson Arena staat op 4 Mei 2018 de Interim Middleweight Titel op het spel. Ian Heinisch zal het opnemen tegen Gabriel Checco. LFA Middleweight Kampioen Anthony Hernandez is nog herstellende van zijn blessure waardoor deze partij nu zal plaatsvinden op het Main Event. Eveneens staat op het Co-Main Event de ongeslagen Jordan Wright, hij neemt het op in de Middleweight divisie tegen Hayward Charles. Ook Maycee Barber maakt wederom haar opwachting, zij neem het op tegen Audrey Perkins in de Strawweight divisie.

Ian Heinisch (MMA 9-1) wordt gezien als een van de betere vechters in de LFA Middleweight divisie. De Factory X vechter kwam de organisatie binnen met een ongeslagen record van zeven overwinningen. Tijdens zijn debuut versloeg hij Lucas Rota in de eerste ronde. Hierdoor mocht hij voor de vacante titel vechten tegen Markus Perez. Perez was echter te sterk en won via Submission vroeg in de eerste ronde. Heinisch knokte zichzelf begin dit jaar terug met een KO overwinning in de tweede ronde tegen Daniel Madrid en mag nu voor de Interim titel vechten tegen Gabriel Checco (MMA 10-2). Checco maakt zijn LFA debuut. Hij vocht vijfmaal voor de RFA organisatie (LFA is ontstaan uit een fusie tussen RFA en Legacy FC). Daar wist hij driemaal de winst te pakken. De twee keer dat hij verloor vocht hij voor de RFA titel. Checco stond tweemaal gepland om te vechten tijdens de Dana White’s Tuesday Night Contender Series maar moest twee keer vanwege onbekende redenen afzeggen. Hierdoor heeft Checco al sinds September 2016 niet meer gevochten.

Jordan Wright (MMA 9-0) is een ongeslagen vechter die uitkomt voor JacksonWink MMA. ”The Beverly Hills Ninja” is met recht een finishmachine. Al zijn gevechten werden gefinisht in de eerste ronde. Wright heeft zelfs nooit langer dan drie minuten in de kooi gestaan voor een gevecht. Wright debuteerde voor de LFA organisatie tijdens LFA 30 in Januari van dit jaar tegen Craig Wilkerson. Wright besliste het gevecht via Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde. Zijn tegenstander Hayward Charles (MMA 15-10) zal voor de tweede keer zijn opwachting maken bij de LFA organisatie. Zijn debuut was echter geen succes. Zo werd verloren van Derrick Krantz via Unanimous Decision. De voormalig Hero FC Kampioen zal gaan proberen zijn eerste overwinning te pakken voor de LFA organisatie.

Bekijk hieronder de overige partijen die werden aangekondigd voor LFA 39.
Flyweight Bout (125 lb)
– Brandon Royval (6-3) vs. Jerome Rivera (7-1)
Women’s Strawweight Bout (115 lb)
– Maycee Barber (3-0) vs. Audrey Perkins (1-0)

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »