breaking news

Godofredo Pepey treft Kyle Bochniak tijdens UFC Fortaleza

February 2nd, 2017 | by Marcel Dorff

Zojuist heeft de UFC bekend gemaakt dat de Braziliaan Godofredo Pepey het in Fortaleza, Ceará, Brazilië zal opnemen tegen de Amerikaan Kyle Bochniak. Het gevecht tussen beide Featherweights zal plaatsvinden op 11 Maart 2017 in de Octagon van het Centro de Formação Olímpica do Nordeste.

Godofredo Pepey (MMA 13-4/UFC 5-4) kwam in 2012 via TUF Brazil de UFC binnen. Pepey wist de finale te halen, maar moest uiteindelijk via Unanimous Decision zijn meerdere erkennen in Rony Jason. Een half jaar later wist Pepey wel zijn eerste officiële UFC overwinning bij te schrijven door landgenoot Milton Vieira te verslaan via Split Decision. Echter sloot Pepey 2013 slecht af met twee verliespartijen via TKO in de eerste ronde tegen zowel Felipe Arantes als Sam Sicilia. Pepey’s verblijf in de UFC was in gevaar. In 2014 en 2015 weet Pepey drie partijen in de eerste ronde te beslissen. Noad Lahat (KO/Flying Knee), Dashon Johnson (Submission/Triangle Armbar) & Andre Fili (Submission/Flying Triangle Choke) worden allen op spectaculaire wijze gefinisht. Dit levert Pepey driemaal de Performance of the Night bonus op. Halverwege 2016 vecht Pepey tegen de gerankte Darren Elkins. Elkins weet de vroege storm van Pepey door te komen en wint uiteindelijk met zijn wrestling het gevecht via Unanimous Decision. Tijdens het meest recente gevecht van Pepey stond hij tegenover Mike de la Torre. Pepey was duidelijk de betere, en onderstreepte dat met een Rear Naked Choke Submission in de eerste ronde.

Kyle Bochniak (MMA 7-1/UFC 1-1) vecht sinds 2016 voor de UFC. De inwoner van Massachusetts vocht op short notice in Boston tegen Charles Rosa. Bochniak bood uitstekend partij, maar dolf het onderspit via Unanimous Decision. Dit was meteen ook Bochniak’s eerste verlies in zijn Pro-MMA carrière. Bochniak vocht voordat hij de UFC binnen kwam zes gevechten voor de CES MMA organisatie. In Augustus 2016 nam Bochniak het op tegen TUF Latin America 3 winnaar Enrique Barzola. Bochniak zou een zeer controversiële Split Decision weten te winnen en hiermee zijn eerste overwinning in de UFC weten te pakken. Bochniak mag nu proberen om het op te nemen tegen Godofredo Pepey in Fortaleza. De geboorteplaats van de Braziliaan.

Translate »