breaking news

GLORY keert terug naar Nederland met van Roosmalen op Main Event

March 10th, 2017 | by Stefan Van Erp
GLORY keert terug naar Nederland met van Roosmalen op Main Event
GLORY
1

GLORY heeft zojuist haar agenda voor het komend half jaar bekend gemaakt. Hiermee werd tevens duidelijk dat de organisatie voor de derde keer naar Nederland komt voor een evenement. De Brabanthallen in Den Bosch zal 20 mei aanstande het decor zijn voor GLORY 41.

Het is voor het eerst dat GLORY een Nederlands evenement buiten Amsterdam organiseert. Glory 26 en 31 werden beiden in de RAI gehouden. Robin van Roosmalen zal in zijn thuisstad het Main Event gaan verzorgen. De voormalig Lightweight en Featherweight kampioen zal de vacante titel in de Featherweight divisie proberen terug te winnen.

Tijdens GLORY 34 won hij deze titel door Gabriel Varga te verslaan via TKO in de vierde ronde. Hij raakte echter zijn titel kwijt omdat van Roosmalen tijdens GLORY 37 in Los Angeles niet het beoogde gewicht haalde. Uiteindelijk vocht van Roosmalen wel tijdens dat evenement en versloeg Matt Embree via TKO in de vierde ronde. Officieel is de tegenstander voor van Roosmalen nog niet bekend. Tijdens GLORY 39, dat gehouden wordt op 25 maart aanstaande wordt er een Featherweight Contender Tournament gehouden. De winnaar hiervan zal het op gaan nemen tegen van Roosmalen. MMA DNA zal live aanwezig zijn tijdens dit evenement.

Naast het evement in Nederland maakte GLORY nog 2 evenementen bekend. Naast het reeds aangekondigde evenement in Kopenhagen (GLORY 40 op 29 april) zal Parijs tijdens GLORY 42 op 10 juni het decor zijn en wordt GLORY 43 gehouden in New York.

Houd MMA DNA in de gaten voor al het Kickboks nieuws in binnen- en buitenland! 

Translate »