breaking news

Vooralsnog weinig animo voor UFC: Rotterdam en Glory 45

August 8th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Er worden binnenkort twee grote vechtsportgala’s georganiseerd in Nederland. Zo reist de wereldberoemde Octagon van The Ultimate Fighting Championship op 2 september af naar de Ahoy Rotterdam en komt de kickboks organisatie Glory op 30 september met een evenement naar de Sporthallen Zuid in Amsterdam. De bezoekers die nu nog tickets willen kopen hebben keuze uit een groot aantal stoelen.

Op 25 maart 2016 wist de promotie ruim 95% van de algemene tickets voor UFC Fight Night: Overeem vs. Arlovski in slechts drie uur tijd te verkopen. Op het debuut evenement was het aan onder andere Alistair Overeem, Stefan Struve, Germaine de Randamie en Gunnar Nelson om op het canvas te staan en het publiek te vermaken op spectaculaire technieken. Dankzij dit succes heeft de organisatie ervoor gekozen om terug te keren, echter loopt de ticket verkoop een heel stuk trager.

Op de plattegrond van Ticketmaster is te zien dat er nog veel vakken beschikbaar zijn. Wanneer deze aangeklikt worden zijn er nog vele lege stoelen die wachten om aangeklikt te worden.

Ook in de Sporthallen Zuid wachten nog veel stoelen op een eigenaar. In de onderstaande plattegrond is slechts één van de vier vakken aangeklikt:

Later dit jaar komt Glory opnieuw naar Nederland. Tijdens dit derde evenement zal Rico Verhoeven op het canvas staan om te strijden tegen Jamal Ben Saddik. Lees meer over dit evenement in deze link.

Wil jij gratis naar UFC: Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

**WIN ACTIE!!**WIN ACTIE!!**WIN ACTIE!!**WIN ACTIE!!**Altijd al eens bij een UFC evenement willen zijn? Wil jij…

Geplaatst door MMA DNA op vrijdag 21 juli 2017

Houd MMA DNA in de gaten voor meer MMA nieuws!

Comments are closed.