breaking news

Gerucht: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou, winnaar tegen Jon Jones

December 22nd, 2020 | by Redactie
Gerucht: Stipe Miocic vs. Francis Ngannou, winnaar tegen Jon Jones
UFC
0

De Ultimate Fighting Championship (UFC) heeft grote plannen voor de zwaargewichtdivisie. Zo kijken ze naar de mogelijkheid voor een gevecht in maart tussen de regerende titelhouder Stipe Miocic en de sterke Francis Ngannou. De winnaar van deze titanenstrijd zou dan zijn titel moeten verdedigen tegen de Light-Heavyweight kingpin, Jon ‘Bones’ Jones.

Een anonieme ESPN verslaggever sprak over deze plannen: “The UFC wants Stipe Miocic to defend the heavyweight title against Francis Ngannou in March. The title fight isn’t a done deal yet, but that is definitely what the promotion wants, I’m told. In a perfect world, the UFC would like for the winner of that fight to defend the belt against Jones in the summer.”

Jon Jones gaf in juni zijn titel vrij en kijkt sindsdien naar de Heavyweight divisie. Zijn naam is vervolgens met onder andere Brock Lesnar, Fedor Emelianenko en Alistair Overeem in de geruchtenmolen beland. Jones is een van de beste vechters ooit en zal ongetwijfeld direct aan de top geplaatst worden.

De promotie heeft nog geen officiële verklaring gegeven. Later meer!

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »