breaking news

Gabriel Benitez treft Jonathan Pearce op 1 mei

March 2nd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Gabriel Benitez treft Jonathan Pearce op 1 mei
UFC
0

Gabriel Benitez en Jonathan Pearce gaan het op 1 mei, tijdens een UFC Fight Night, tegen elkaar opnemen, zo meldt MMA Fighting. Het is nog niet bekend waar het evenement zal plaatsvinden.

Gabriel Benitez deed in 2014 mee met het eerste seizoen van The Ultimate Fighter Latin America, waar hij onderdeel was van het team van Cain Velasquez. In hetzelfde jaar maakte “Moggly” in een, via ‘guillotine choke’, gewonnen gevecht met Humberto Brown Morrison zijn debuut bij de UFC. Hierna vocht hij nog eens negen keer bij de organisatie. Hiervan won hij er vijf, vier gevechten gingen verloren. In zijn meest recente gevecht versloeg Benitez Justin Jaynes met een knie naar het lichaam gevolgd door ellenbogen. Hiervoor kreeg hij een ‘Performance of the Night’ bonus.

Jonathan Pearce wist in 2019, door Jacob Rosales bij de Dana White’s Contender Series via een TKO te verslaan, een UFC contract te verdienen. In datzelfde jaar nam Pearce het op tegen veteraan Joe Lauzon, dit gevecht verloor hij via een TKO. In zijn tweede en meest recente UFC gevecht ging het Pearce een stuk beter af. Toen wist hij, in november, Kai Kamaka III via een TKO te verslaan. Pearce vocht eerder in zijn carrière bij Bellator.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »