breaking news

Francis Ngannou vs. Ciryl Gane tijdens UFC 270

October 6th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Francis Ngannou vs. Ciryl Gane tijdens UFC 270
UFC
0

UFC Heavyweight kampioen Francis Ngannou gaat op 22 januari, tijdens UFC 270, voor het eerst zijn titel verdedigen. Dit doet hij tegen de Interim Heavyweight kampioen Ciryl Gane, zo meldt La Sueur. Het is nog niet bekend waar UFC 270 zal plaatsvinden.

Francis Ngannou wist afgelopen maart, tijdens UFC 260, door Stipe Miocic knock-out te slaan de UFC Heavyweight titel te veroveren. “The Predator” wist zich na zijn verloren gevecht in 2018 tegen Stipe Miocic te revancheren. Toen stond de UFC Heavyweight titel ook op het spel. Ngannou wist voor zijn gevecht met Miocic alle vier zijn gevechten in de eerste ronde via een TKO of knock-out te winnen.

Ciryl Gane maakte in 2019 zijn debuut in de UFC en wist nog geen gevecht te verliezen. De ongeslagen Fransman vocht zeven partijen binnen de UFC. Hiervan wist Gane er vier te winnen door middel van een finish. Meest recent nam “Bon Gamin” het, in augustus tijdens UFC 265, op tegen Derrick Lewis. Gane wist hem in de derde ronde, via een TKO, te verslaan en mocht zich kronen tot UFC Interim Heavyweight kampioen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »