breaking news

Fans zijn welkom bij persconferentie UFC 246: McGregor vs. Cowboy

January 9th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Fans zijn welkom bij persconferentie UFC 246: McGregor vs. Cowboy
UFC
0

Aanstaande woensdag 15 januari 2020 nemen Conor McGregor en Donald Cerrone plaats op het podium van de Pearl Theater voor een persconferenties. Tijdens deze promotie krijgen de aanwezige media en fans de gelegenheid om vragen te stellen. De emoties bij de vorige persconferenties met Conor McGregor liepen hoog op. Ook ditmaal verwacht men veel Ierse vlaggen onder begeleiding van geluiden als ‘Ole, ole ole’.

Op 18 januari 2020 stappen beide supersterren in de Octagon van de T-Mobile Arena om te knokken voor een overwinning. Het zal een van de populairste gevechten van het jaar worden. Zowel McGregor als Cowboy hebben een enorme fanbase.

Vele UFC kijkers zullen de opmerkelijke persconferenties tussen Conor McGregor en Jose Aldo, Nate Diaz, Eddie Alvarez en Floyd Mayweather nog wel herinneren. Zo vlogen er onder begeleiding van een joelend publiek onder andere flesjes, titels en kledingstukken heen en weer.

De persconferentie is aanstaande woensdag 15 januari en start om 02.00 uur! Een stream zal geplaatst worden op de Facebook pagina van MMA DNA.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »