breaking news

[Exclusief interview] – Donovan Wisse: “Als ik 100% gefocust ben versla ik Pereira”

June 19th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
[Exclusief interview] – Donovan Wisse: “Als ik 100% gefocust ben versla ik Pereira”
GLORY
0

MMA DNA sprak Donovan Wisse en vroeg hem naar zijn volgende uitdagingen, zijn trainingen tijdens de coronacrisis en zijn afgelopen partijen. Wisse is een gevestigde naam binnen Glory Kickboxing en heeft kans om binnenkort op de troon te staan. Wisse heeft voor de Glory Kickboxing promotie vijf wedstrijden gewonnen en ziet een partij tegen Alex Pereira wel zitten.

Bekijk het interview hier:

Donovan Wisse is een van de nieuwe talenten bij GLORY. Wisse kwam binnen met een gevecht tegen Kevin van Heeckeren en maakte direct indruk. In de Johan Cruijff Arena wist Wisse van Heeckeren naar het canvas te slaan. Uiteindelijk kon van Heeckeren de partij uitvechten en won Wisse via een Decision. Daarna maakte Wisse zijn opwachting tegen Ertugrul Bayrak in de Ahoy in Rotterdam. Het werd een harde technische partij met Bayrak die uiteindelijk over de langste adem beschikte en via een decision won. Vervolgens stapte Wisse last minute in tegen Matej Penaz. Wisse liet zien dat hij een vechter is om rekening mee te houden Hij won zeer overtuigend via een KO in de tweede ronde. Daarna vocht Wisse tegen Yousri Belgaroui in Utrecht. Wisse wist te winnen via een decision en steeg hiermee naar de top 3 in de rankings. De volgende horde voor Wisse was voormalig kampioen Jason Wilnis. Tijdens GLORY 70 in Lyon liet de Surinamer zien dat hij een kanshebber is voor de titel en versloeg Wilnis vrij overtuigend via een Unanimous Decision. Wisse keerde terug in de ring in Arnhem waar hij het opnam tegen een voor het grote publiek onbekende Braziliaan, Cesar Almeida. Donovan nam het risico om tegen hem te vechten en versloeg Almeida duidelijk. Met deze overwinning staat hij op pole position om voor de titel te mogen vechten.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »