breaking news

Drie gevechten aangekondigd voor boksevenement Mayweather vs. McGregor

August 11th, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Drie gevechten aangekondigd voor boksevenement Mayweather vs. McGregor
Boksen
0

We zijn slechts een paar weken verwijderd van een zeer groot evenement. Op 26 augustus is het aan de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada op het podium te geven aan een bokspartij tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. Terwijl de ticketverkoop tegenvalt, zijn beide mannen hard aan het trainen voor de winst. Niet alleen Mayweather en McGregor zullen op het canvas staan om te strijden voor de winst, zojuist is de undercard van het evenement bekendgemaakt.

De volgende zes boksers zullen ook in actie komen op 26 augustus:

Gervonta Davis vs Francisco Fonseca
Nathan Cleverly vs Badou Jack
Andrew Tabiti vs Steve Cunningham

IBF World Super Featherweight kampioen Gervonta Davis heeft een ongeslagen record van 18-0 met 17 knock-out overwinningen. Hij zal zijn titel verdedigen tegen Francisco Fonseca die een record heeft van 18-0-1 met 13 knock-out overwinningen.

WBA Light Heavyweight Nathan Cleverly heeft een record van 30-3 met 16 knock-out overwinningen. Cleverly zal zijn titel verdedigen tegen de WBC super Middleweight kampioen Badou Jack,

NABF cruiserweight kampioen Andrew Tabiti heeft een record van 14-0 met 12 knock-out overwinningen. Hij zal strijden tegen de oud kampioen Steve Cunningham die een record heeft van 19-8-1. Cunningham heeft 13 partijen gewonnen met knock-out.

Wil jij gratis naar UFC: Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

Comments are closed.

Translate »