breaking news

Ticketverkoop bokswedstrijd Mayweather vs. McGregor valt tegen

July 31st, 2017 | by Lennart Van Arendonk
Ticketverkoop bokswedstrijd Mayweather vs. McGregor valt tegen
Boksen
6

Het was de bedoeling dat de entreetickets als warme broodjes over de toonbank gingen. Zowel Mayweather promotions als de Ultimate Fighting Championship (UFC) voorspelde een ticketverkoop van korte duur, echter vallen de verkoopcijfers tegen. Met nog een maand te gaan zijn er nog honderden stoelen beschikbaar. Fans die wat geld kunnen missen kunnen nog 6 plekken reserveren op 162 verschillende locaties in de arena.

Mogelijk loopt de verkoop tegen door de (belachelijk) hoge prijzen dat er voor een stoel wordt gevraagd. De goedkoopste kaart op ticketmaster kost je 3,500 Dollar. Wellicht dat er fans geïnteresseerd zijn als de prijs zakt.

Promoter Leonard Ellerbe maakt zich geen zorgen om de cijfers: “We’re very excited and very happy with ticket sales so far. We’re well on our way to smashing our own record which transcended the sport.”

De ticketprijs begint bij de 3,500 Dollar. Om dichter bij de ring te zitten kost dat je al snel een bedrag van 10.000 tot 14.995 Dollar.

De bokspartij tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor wordt op 26 augustus georganiseerd in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Houd MMA DNA goed in de gaten voor meer nieuws!