breaking news

MMA DNA Pro Picks: Floyd Mayweather vs. Conor McGregor

August 25th, 2017 | by Redactie
MMA DNA Pro Picks: Floyd Mayweather vs. Conor McGregor
Boksen
0

Bekijk hier de voorspelling van Arnold Vanderlyde, Melvin Manhoef, Peter Aerts, Sem Schilt, Bert Kops, Ernesto Hoost en Husnu Kocabas voor het boksgevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor:

Aanstaande zaterdag 26 augustus barst het spektakel los in de T-Mobile Arena van Las Vegas Nevada. Floyd Mayweather en Conor McGregor zullen in het main event strijden voor WBC Money Belt. Deze riem is gemaakt van krokodillenleder en ingelegd met 3360 diamanten, 600 saffieren, 300 smaragden en anderhalve kilogram 24 karaat goud!

Er zal gestreden worden met 8-oz handschoenen en de partij zal beoordeeld worden door de juryleden Burt Clements, Dave Moretti en Guido Cavalieri. Het is aan scheidsrechter Robert Byrd om het canvas te delen met de twee grote atleten. Hij zal met deze taak een bedrag van $25,000 verdienen.

Main Card:
Light middleweight (154 lbs.) Floyd Mayweather Jr. vs. Conor McGregor (8oz handschoenen)
Super featherweight (130 lbs.) Gervonta Davis vs. Francisco Fonseca
Light heavyweight (175 lbs.) Nathan Cleverly vs. Badou Jack
Cruiserweight (200 lbs.) Andrew Tabiti vs. Steve Cunningham

Preliminary Card:
Welterweight (147 lbs.) Shawn Porter vs. Thomas Dulorme
Welterweight (147 lbs.) Juan Heraldez vs. Jose Miguel Borrego
Super middleweight (168 lbs.) Kevin Newman vs. Antonio Hernandez
Super middleweight (168 lbs.) Savannah Marshall vs. Amy Coleman

Lees ook: Verschillende UFC vechters geven “MayMac” mening.

Zowel Fox Sports International als Fox Sports Compleet leden kunnen het evenement live en gratis bekijken. Ook komt er een pay-per-view evenement beschikbaar op www.foxsports.nl en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all. De verkoop voor de Pay-Per-View uitzending begint op 14 augustus om 12:00 uur. De kosten hiervan zijn slechts €7,95. Het Nederlandse publiek heeft geluk met deze prijzen. In Amerika wordt er bijna 100 Dollar gevraagd om het evenement te bekijken. Plaatsen in de arena zijn vanaf 3,500 Dollar te verkrijgen.

Volg MMA DNA voor al het vechtsport nieuws uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.