breaking news

Leo Oldenburger en Remy Bonjasky verzorgen commentaar tijdens Mayweather vs. McGregor

August 14th, 2017 | by Lennart Van Arendonk

Zojuist heeft Leo Oldenburger bekend gemaakt dat hij samen Remy Bonjasky commentaar gaat geven op de bokspartij tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. Eerder maakte FOX Sports NL bekend dat de wedstrijd te bekijken zal zijn via Fox Sports. Heb jij geen Fox Sports? Dan is het losse evenement te koop voor een bedrag van €7,95.

Het spektakel barst in de nacht van zaterdag op zondag om 03:00 uur los in de T-Mobile Arena van Las Vegas, Nevada. Zowel Fox Sports International als Fox Sports Compleet leden kunnen het evenement live en gratis bekijken. Ook komt er een pay-per-view evenement beschikbaar op www.foxsports.nl en op televisie in samenwerking met de tv-aanbieders Ziggo, KPN, Caiway, Telfort en Xs4all. De verkoop voor de Pay-Per-View uitzending begint op 14 augustus om 12:00 uur. De kosten hiervan zijn slechts €7,95. Fox Sports 2 wordt uitgezonden met het Nederlandse commentaar en Fox Sports 4 zal uitgezonden worden met Engels commentaar.

Lees ook: Melvin Manhoef vecht afscheidspartij tegen Remy Bonjasky tijdens WFL Final 16

Het Nederlandse publiek heeft geluk met deze prijzen. In Amerika wordt er bijna 100 Dollar gevraagd om het evenement te bekijken. Plaatsen in de arena zijn vanaf 3,500 Dollar te verkrijgen. Echter valt de kaartverkoop flink tegen.

Wil jij gratis naar UFC: Rotterdam? Doe dan mee aan onze winactie!

Comments are closed.