breaking news

Donald Cerrone wil drie keer in één week vechten

May 1st, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Donald Cerrone wil drie keer in één week vechten
UFC
0

Donald Cerrone wil in een week tijd niet één, niet twee, maar drie keer vechten! De razend populaire Ultimate Fighting Championship (UFC) vechter lijkt het goud niet te halen en zoekt naar andere manieren om zichzelf te onderscheiden. Cowboy staat bekend om zijn extreme hobby’s en ‘Fuck-it’ mentaliteit. Geen uitdaging is hem teveel, en hij bied zich aan voor iedere last-minute plaats.

De 37-jarige Amerikaan staat momenteel ingeroosterd om tijdens UFC 249 te strijden tegen Anthony Pettis. Door de grote inhaalslag die de promotie moet maken, komt er een hele rij aan evenementen aan. Cerrone sprak met ESPN over zijn toekomstplan:

“I’m going to go in there and win this fight and say, ‘Hey Dana, you got anybody lined up for Wednesday? Because I’,m going to stay here in the RV’ I want to be the first fighter to bang three fights out in a week.”

De promotie werkt momenteel aan drie verschillende evenementen. Zo staat UFC 249 op 9 mei in de VyStar Veterans Memorial Arena en verwachten ze hier op 13 mei en 16 mei terug te keren.

Eigenlijk hebben UFC vechters al vaker in een week gevochten. Zo deden de deelnemers in de eerste jaren mee aan toernooien waar ze wel vaker op dezelfde avond vochten.

Dana White heeft nog geen reactie gegeven op de plannen van Cowboy.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »