breaking news

Dominick Reyes treft Jiří Procházka tijdens Main Event op 1 mei

February 11th, 2021 | by Marcel Dorff
Dominick Reyes treft Jiří Procházka tijdens Main Event op 1 mei
UFC
0

Lightheavyweights Dominick Reyes en Jiří Procházka treffen elkaar, op 1 mei, tijdens het main event van een UFC Fight Night. Prochazka maakte dit bekend via zijn Instagram. De partij zou eigenlijk plaatsvinden op 27 februari aanstaande, maar werd verschoven na een blessure van Reyes.

Dominick Reyes maakte in 2017, als ongeslagen vechter, zijn debuut bij de UFC. Hij wist in zijn eerste zes gevechten bij de organisatie ongeslagen te blijven. Hiervan wist Reyes er vier via een finish te winnen. Maar zijn laatste twee gevechten waren allerminst succesvol te noemen. Zo nam hij het in februari op tegen toenmalig lightheavyweight kampioen Jon Jones, dit gevecht verloor hij via unanimous decision. Jones stond zijn titel af en zo kreeg Reyes weer een kans om de lightheavyweight titel te veroveren. In september nam hij het op tegen Jan Błachowicz en verloor hij voor de tweede keer in zijn carrière.

Jiří Procházka maakte in juli, tijdens UFC 251, zijn debuut bij de organisatie. De voormalig RIZIN lightheavyweight kampioen nam het op tegen voormalig titeluitdager Volkan Oezdemir, en wist hem in de tweede ronde knock-out te slaan. De Tsjech is in zijn laatste twaalf gevechten ongeslagen gebleven, hiervan won hij er elf via een finish.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »