breaking news

Dit zijn de 16 deelnemers van het Bellator MMA Featherweight toernooi

July 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Dit zijn de 16 deelnemers van het Bellator MMA Featherweight toernooi
Bellator MMA
0

Scott Coker en Ariel Helwani spraken met elkaar tijdens de 54ste aflevering van Ariel Helwani’s MMA Show. Coker maakte hier de gevechten van de eerste ronde bekend. De gevechten bestaan uit drie rondes van vijf minuten. Na de helft van het toernooi worden de rondes verlengt naar vijf rondes van vijf minuten.

Bellator MMA organiseerde eerder toernooien in de Welterweight en de Heavyweight divisie. Na dit succes zit de promotie van Paramount niet te wachten op een pauze. De eerste rondes zullen plaatsvinden op 7 september en 28 september. Op deze laatste datum vechten Machida en Mousasi tijdens het co-main event.

7 september – SAP Center, San Jose, Californië:

Daniel Straus vs. Derek Campos

Sam Sicillia vs. pedro Carvalho

Emmanual Sanchez vs. Tywan Claxton

Pat Curran vs. Adam Borics

28 september – The Forum, Inglewood, Californië:

Patricio Pitbull vs. Juan Archuleta

Daniel Weichel vs. Saul Rogers

AJ McKee vs. Georgie Karakhanyan

Darrion Caldwell vs. Henry Corrales

Geen Robin van Roosmalen. De Nederlandse kickbokskampioen tekende op 28 mei zijn Bellator MMA contract. Scott Coker introduceerde hem via zijn social media kanaal en sprak over het bovengenoemde toernooi: “Pleased to announce @RobinVRoosmalen has signed with @BellatorMMA. Get ready for the upcoming featherweight grand prix.”

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »