breaking news

Diego Sanchez treft Donald Cerrone in laatste gevecht

March 6th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Diego Sanchez treft Donald Cerrone in laatste gevecht
UFC
0

In zijn laatste MMA-gevecht gaat The Ultimate Fighter seizoen 1 winnaar Diego Sanchez het, in een welterweight gevecht, op 8 mei opnemen tegen Donald Cerrone. MMA Fighting meldde eerder een mondelinge overeenkomst, inmiddels is de partij bevestigd. Het is nog niet bekend waar en tijdens welk evenement het gevecht zal plaatsvinden.

Diego Sanchez is de laatste der Mohikanen van het eerste seizoen van The Ultimate Fighter, dat in 2004 plaatsvond. De vechter uit Albuquerque, New Mexico maakte in 2002 zijn professionele MMA-debuut, waarna hij in 2005 zijn debuut bij de UFC maakte. De organisatie waar hij, met het aankomende gevecht meegeteld, tot maar liefst 33 gevechten kwam. Een carrière waarin hij in vier gewichtsklassen en tegen grote namen als Kenny Florian, Nick Diaz, BJ Penn en Takanori Gomi vocht.

Donald Cerrone maakte in 2011, na de samenvoeging van WEC bij de UFC, zijn debuut bij de organisatie. Met zijn 36 gevechten behoort Cerrone met Jim Miller tot de vechters met de meeste UFC-gevechten. De voormalig teamgenoot van Diego Sanchez hoopt een einde te maken aan een slechte reeks. Na drie gevechten op rij gewonnen te hebben wist “Cowboy” in geen van zijn laatste vijf gevechten te winnen. Hiervan verloor hij er vier, zijn meest recente gevecht met Niko Price eindigde in een draw.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »