breaking news

Davi Ramos treft UFC debutant en LFA Kampioen Austin Hubbard tijdens UFC Rochester

April 9th, 2019 | by Redactie
Davi Ramos treft UFC debutant en LFA Kampioen Austin Hubbard tijdens UFC Rochester
UFC
0

De Braziliaanse BJJ specialist Davi Ramos zal op 18 Mei 2019 zijn opwachting maken in de Octagon. Tijdens UFC Fight Night 151 in Rochester, New York stuit hij in de Lightweight divisie op UFC debutant Austin Hubbard. Hubbard komt over als Kampioen van de LFA organisatie. Beide mannen treffen elkaar in de Octagon van de Blue Cross Arena. Ariel Helwani wist het gevecht bekend te maken.

Davi Ramos (MMA 9-2/UFC 3-1) is een zwarte band BJJ die sinds begin 2017 door de UFC werd getekend. De Braziliaan viel in voor Max Griffin op short notice tegen zijn landgenoot Sergio Moraes. Ramos verloor uiteindelijk in een competitief gevecht via Unanimous Decision. Van zijn zes overwinningen voordat hij de UFC binnenkwam wist hij er vier via een Submission te beslissen. Ramos vecht voor Team Nogueira in zijn thuisland Brazilië. Ramos heeft tussen 2010 en 2015 diverse grote prijzen gewonnen in prestigieuze Jiu Jitsu toernooien. Ook vocht hij in het verleden één partij voor Bellator tegen David Rickels die hij verloor via een Unanimous Decision in 2014. Ramos vocht in December 2017 zijn tweede partij voor de UFC tegen de Amerikaan Chris Gruetzemacher. Ramos won het gevecht in de derde ronde via Rear Naked Choke Submission en pakte zodoende zijn eerste overwinning in de Octagon. In Mei 2018 kwam daar een tweede overwinning bij. Tijdens UFC 224 in Rio de Janeiro versloeg Ramos de Duitser Nick Hein in de eerste ronde via een Rear Naked Choke Submission. Ramos wist vervolgens die stijgende lijn ook door te trekken in Denver, Colorado. In November 2018 werd gewonnen van de ongeslagen John Gunther vroeg in de eerste ronde wederom via een Rear Naked Choke Submission.

Embed from Getty Images

Austin Hubbard (MMA 10-2/UFC 0-0) is een Amerikaanse MMA vechter die sinds 2015 te bewonderen is in het professionele MMA circuit. De Elevation Fight Team vechter wist in het regionale circuit bij meerdere organisaties hoge ogen te gooien. Zo wist hij zijn eerste acht partijen te winnen en onder meer de titel bij de Caged Aggression en Hoosier FC organisaties binnen te slepen. In 2018 maakte Hubbard de overstap naar de LFA organisatie. Tijdens zijn eerste partij wist hij de ongeslagen Harvey Park via Unanimous Decision te verslaan. Dit leverde hem in December 2018 een titelgevecht op tegen Killys Mota. Hubbard vocht erg sterk en won via TKO laat in de vijfde ronde. Nu zal Hubbard bij de UFC gaan debuteren in Mei.

Afbeeldingsresultaat voor austin hubbard mma

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Tweet 20

Comments are closed.