breaking news

Dana White : ”Conor McGregor vs. Frankie Edgar gaat absoluut niet gebeuren

October 18th, 2019 | by Marcel Dorff
Dana White : ”Conor McGregor vs. Frankie Edgar gaat absoluut niet gebeuren
UFC
0

Via Twitter lieten zowel Conor McGregor als Frankie Edgar weten dat zij elkaar graag zouden willen treffen in de Octagon.

Dana White sluit tijdens een interview met NESN echter de deur voor een mogelijke comeback partij van McGregor tegen Edgar.

”Dat is niet de partij die wij voor Edgar in gedachten hebben, hij is namelijk net naar de 135-pond divisie verkast. Het zou vreemd zijn als hij nu weer opeens twee gewichtsklassen omhoog zou gaan voor een eenmalige partij tegen McGregor. Eigenlijk zou Edgar tegen Aljemain Sterling uitkomen tijdens UFC 244, maar die partij viel in het water door een blessure van Sterling. We hebben andere opties voor Edgar, zoals een Uriah Faber die er goed uit zag in zijn comeback fight”. 

Voor McGregor ziet de UFC president een paar hele mooie partijen in het verschiet.

”Als ik aan McGregor zijn comeback partij denk, dan heb ik namen als Donald Cerrone en Justin Gaethje in gedachten. We zijn ook bezig om een partij tussen Khabib Nurmagomedov en Tony Ferguson in elkaar te zetten. We willen dat gevecht voor in maart van 2020. En dan heb je nog de winnaar van het main event van UFC 244, die eventueel ook nog tegen McGregor zou kunnen vechten. We hebben genoeg opties en binnenkort zal je meer horen over de bantamweight divisie en de lightweigt divisie”. 

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »