breaking news

Corey Anderson maakt Bellator debuut tegen Melvin Manhoef

October 7th, 2020 | by Jamal Boussenaf
Corey Anderson maakt Bellator debuut tegen Melvin Manhoef
Bellator MMA
0

Corey Anderson gaat op 5 november, tijdens Bellator 251, in de Mohegan Sun Arena in Uncasville, Connecticut zijn debuut maken bij de organisatie, zo meldt CBS Sports. Hij neemt het, in een lightheavyweight gevecht, op tegen de Nederlander Melvin Manhoef. De ontmoeting tussen de twee zal het main event zijn.

Melvin Manhoef is een ware veteraan in de vechtsport. Hij begon zijn professionele MMA-carrière in 1995 en wist in die periode een record van 32-14-1, 2 NC op te bouwen. “No Mercy” wist zijn laatste twee gevechten te winnen. Meest recent wist hij, tijdens Bellator 230, Yannick Bahati via een TKO te verslaan. Op 10 oktober zou hij het opnemen tegen Simon Biyong, maar omdat Biyong, om nog onbekende redenen, uitviel ging het gevecht niet door.

Corey Anderson’s UFC-contract werd deze zomer met wederzijdse instemming ontbonden. De vechter wilde zelf de organisatie verlaten en de UFC gunde hem dat. Hiermee kwam een einde aan een zesjarige samenwerking. In augustus werd bekend gemaakt dat Anderson een contract bij Bellator had getekend. In zijn laatste gevecht binnen de UFC verloor Anderson in februari van, de huidige lightheavyweight kampioen, Jan Błachowicz. Daarvoor was hij bezig aan een winstreeks van vier gevechten, waarin hij onder meer voormalig titeluitdager Glover Teixeira wist te verslaan.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »