breaking news

Conor McGregor maakt plannen voor 2020 bekend : ”op 18 januari sta ik in de T-Mobile Arena”

October 24th, 2019 | by Marcel Dorff
Conor McGregor maakt plannen voor 2020 bekend : ”op 18 januari sta ik in de T-Mobile Arena”
UFC
0

Op een speciale persconferentie in Rusland maakte Conor McGregor zijn plannen bekend voor het nieuwe jaar. Naar eigen zeggen staat de Ierse UFC ster op 18 januari in de T-Mobile Arena in Las Vegas ingepland. Hij wil vroeg in het jaar zijn comeback maken en heeft grootse plannen voor het nieuwe jaar. 

De laatste keer dat McGregor in de Octagon stond was tijdens UFC 229 (oktober 2018). Sindsdien schittert de voormalig lightweight kampioen in afwezigheid.
McGregor noemde niet de naam van zijn tegenstander, omdat hij bang is dat de UFC het dan weer gaat omdraaien. Volgens Ariel Helwani wordt het Justin Gaethje of Donald Cerrone.

https://twitter.com/arielhelwani/status/1187323667304325120

Nog niet eerder werd er gesproken over een PPV evenement in januari. Volgens McGregor gaat hij toch echt zijn comeback maken op die datum. Hij wil daarna nog minimaal twee keer actief zijn in 2020. Eerst wil hij tegen de winnaar van Jorge Masvidal en Nate Diaz, die het volgende week in New York (UFC 244) tegen elkaar gaan opnemen voor de ‘BMF’ titel. Volgens McGregor is Diaz de favoriet in die partij. Tevens heeft McGregor nog een appeltje te schillen met Diaz, die tijdens UFC 196 middels een choke nog wist te winnen van ”The Notorious”.

Na die partij ziet McGregor een onvermijdelijk duel met Tony Ferguson of Khabib Nurmagomedov. Verwacht wordt dat beide heren het in maart tegen elkaar gaan opnemen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »