breaking news

Compleet toernooischema voor ‘Cage Warriors Unplugged 2’ bekend gemaakt

August 6th, 2019 | by Marcel Dorff
Compleet toernooischema voor ‘Cage Warriors Unplugged 2’ bekend gemaakt
Cage Warriors
0

Op 6 september staat de vacante bantamweight titel op het spel tijdens een vier-mans toernooi in de BT Sports Studios te Londen. Het is alleen mogelijk om in het publiek te zitten als je speciaal bent uitgenodigd ervoor. 

De bantamweight titel was een paar weken geleden nog in handen van Jack Shore, maar de Welshman vertrok naar de UFC en lijkt tijdens het Kopenhagen evenement op 28 september zijn debuut te gaan maken onder ”the big lights”.

Eerder berichtte MMADNA al over het ‘Cage Warriors Unplugged 2’ evenement. Nu is het ook duidelijk geworden wie de vier deelnemers in het toernooi zullen zijn. Marko Kovacevic, Josh Reed, Scott Malone en Jack Cartwright zullen gaan bepalen wie zich de nieuwe 135 pond Cage Warriors kampioen mag noemen. Drie van hen vochten al eerder voor de titel. Tevens staat er een alternatief gevecht gepland, voor het geval er één van de vier deelnemers uitvalt.

De twee deelnemers in het alternatieve gevecht zijn Tanio Pagliarciccio en de Belg Ayton de Paepe. Dit evenement is live te zien op Fight Pass.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »