breaking news

Cole Miller vs. Mizuto Hirota toegevoegd aan al overvolle Sacramento card

November 20th, 2016 | by Marcel Dorff

Opnieuw is er een gevecht toegevoegd aan de al vrij volle Sacramento card. Op 17 December 2016 zullen Cole Miller en Mizuto Hirota het tegen elkaar opnemen in een Featherweightgevecht. Het Golden 1 Center zal het toneel zijn voor deze strijd. Dit is een van de gevechten die zou plaatsvinden op de afgelaste Filipijnen card. Het gevecht zal nu dus plaatsvinden tijdens UFC on FOX 22.

Cole Miller (MMA 21-10-0-1/UFC 10-8-0-1) maakt zijn terugkeer in de Octagon. De American Top Team Featherweight heeft een overwinning nodig. Zijn laatste overwinning dateert van Januari 2014, waar Sam Sicilia werd verslagen. Vervolgens wist Miller in drie gevechten niet meer te winnen. Twee verliespartijen en een No Contest zorgen nu voor een ”3-fight no-win streak” voor ”Magrinho”.

Zijn tegenstander is de Japanse MMA veteraan Mizuto Hirota (MMA 17-7-2/UFC 0-2-1). Hirota heeft zeer veel titels in andere organisaties. Zo heeft hij de Shooto Pacific Rim, Sengoku RC & DEEP titel in zijn bezit. Allemaal hoog aangeschreven MMA organisaties in Azië. In de UFC heeft Hirota tot dusver echter minder succes gehad. Na verliespartijen tegen Rani Yahya en Rodrigo Damm werd het contract van de Japanner verscheurd. Echter wist Hirota via een deelname aan de show ”UFC Road to Japan” zijn plekje terug te veroveren in de organisatie. De Finale van de show eindige in een Draw tussen Hirota en Teruto Ishihara, waardoor Hirota nog altijd wacht op zijn eerste officiële UFC overwinning. Hirota is bij veel MMA fans bekend als de man die zijn arm liet breken in een Hammerlock submission door Shinya Aoki een aantal jaren terug in Dynamite!!! Aoki stak vervolgens zijn middenvinger op naar Hirota omdat hij kwaad was dat hij niet aftikte, waardoor Aoki genoodzaakt was om zijn arm te breken.

maga

Leave a Reply

Translate »