breaking news

Bryce Mitchell treft Andre Fili tijdens “UFC Halloween” evenement op 31 oktober

August 26th, 2020 | by Marcel Dorff
Bryce Mitchell treft Andre Fili tijdens “UFC Halloween” evenement op 31 oktober
UFC
0

Een zeer interessante partij in de Featherweight divisie is toegevoegd aan het UFC evenement dat plaats zal vinden op 31 oktober. Bryce Mitchell maakt zijn opwachting tegen Andre Fili. Het is niet bekend waar het gevecht zal plaatsvinden. MMA Junkie maakte de partij bekend.

Bryce Mitchell (MMA 13-0/UFC 4-0) beter bekend onder zijn bijnaam ”Thug Nasty” is een MMA vechter uit Arkansas. Mitchell vecht sinds 2015 in het Pro-MMA en heeft voor bekende organisaties gevochten. Zo werd onder meer gevochten in de WSOF en RFA organisaties. In beide organisaties werden overwinningen behaald. Echter is Mitchell het meest bekend van zijn gevechten in de V3 Fights organisatie. Mitchell vocht liefst zesmaal voor deze organisatie. In zijn laatste gevecht in Juni 2017 pakte Mitchell de V3 Fights titel na Jose Mariscal via Unanimous Decision verslagen te hebben. Vervolgens deed Mitchell auditie voor het 27ste seizoen van The Ultimate Fighter. Mitchell werd toegelaten en vocht in de kwartfinale tegen Jay Cucciniello. Mitchell was duidelijk te sterk en won via Unanimous Decision. Echter verloor Mitchell uiteindelijk in de halve finale van Brad Katona via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde. Mitchell kreeg vervolgens wel de kans van de UFC zijn officiële debuut te maken tijdens de TUF 27 finale tegen Tyler Diamond. In een zeer gelijkwaardig gevecht wist Mitchell uiteindelijk via Majority Decision de overwinning te pakken. Mitchell stond vervolgens een aantal maanden aan de kant met een zeer vervelende blessure aan zijn genitaliën. Hierdoor keerde hij pas weer terug tijdens UFC Nashville in Maart 2019 tegen Bobby Moffett. In een zeer leuk gevecht dat door de UFC werd beloond met de Fight of the Night bonus won Mitchell via Unanimous Decision. Vervolgens zou Mitchell in December 2019 in Washington een grootse prestatie neerzetten. In de eerste ronde wist hij Matt Sayles via een Twister Submission te verslaan. De tweede Twister Submission in de geschiedenis van de UFC. Mitchell werd uiteraard beloond met de Performance of the Night bonus. Mitchell zou vervolgens zijn opwachting maken tijdens UFC Oklahoma City in Mei 2020 tegen Charles Rosa. Echter werd het evenement gecanceld in verband met COVID-19. Uiteindelijk vond het gevecht alsnog plaats in Mei 2020. Mitchell domineerde de complete partij met zijn superieure groundgame en won via Unanimous Decision.

Embed from Getty Images

Andre Fili (MMA 21-7/UFC 9-6) is een Hawaiïaanse MMA vechter en een groot talent uit de Team Alpha Male stal van UFC Hall of Famer Urijah Faber. Fili kwam in 2013 de UFC binnen met een record van 12-1. Fili maakte op short notice zijn debuut tegen Jeremy Larsen. Fili wist het gevecht via TKO vroeg in de tweede ronde in zijn voordeel te beslissen. Zes maanden later keerde Fili terug in de Octagon om het op te nemen tegen een andere Hawaiïaan, namelijk Max Holloway. Holloway, inmiddels de UFC Featherweight Kampioen, maar wie had daar op dat moment weet van bleek te sterk voor Fili en besliste het gevecht via Guillotine Choke Submission in de derde ronde. Fili herstelde echter in zijn volgende gevecht eind 2014. In ”hostile territory” werd via Unanimous Decision gewonnen van de Braziliaan Felipe Arantes. Fili leek ”back in business”, maar zou vijf maanden later opnieuw tegen een domper aanlopen. TUF Brazil 1 runner-up Godofredo Pepey wist via een spectaculaire Flying Triangle Choke Submission Fili al in de eerste ronde tot aftikken te dwingen. Eind 2015 keerde Fili terug in Mexico City om het op te nemen tegen de Mexicaan Gabriel Benitez. Via een schitterende Headkick wist Fili via KO te winnen en de Performance of the Night bonus binnen te slepen. Maar opnieuw wist Fili geen tweede gevecht opeenvolgend binnen de organisatie te winnen. Fili werd gematcht tegen een van de grootste talenten uit Mexico, namelijk Yair Rodriguez. Rodriguez wist Fili in een zeer attractief gevecht in de tweede ronde via een spectaculaire Switchkick KO te finishen. Vervolgens kruisten Fili en Hacran Dias elkaars paden. Fili zette een zeer sterke performance neer tegen de Braziliaan, en won via Unanimous Decision. Fili werd vervolgens gematcht tegen Doo Ho Choi, echter viel Choi geblesseerd uit. Op short notice nam nieuwkomer Calvin Kattar de partij aan. Kattar domineerde het gevecht en won via Unanimous Decision. Fili keerde vervolgens terug in Oktober 2017 tegen Artem Lobov tijdens UFC Gdansk. Fili was beter en won het gevecht via een duidelijke Unanimous Decision. In Januari 2018 voegde Fili daar een Split Decision overwinning aan toe. Tegen Dennis Bermudez werd tijdens UFC Charlotte deze overwinning behaald. Fili keerde vervolgens terug tijdens UFC Lincoln tegen Michael Johnson. Fili verloor via een controversiële Split Decision. Echter wist hij zich te revancheren in Februari 2019. Tijdens UFC Phoenix werd gewonnen via Unanimous Decision van Myles Jury. Fili werd vervolgens gekoppeld aan Sheymon Moraes tijdens UFC Sacramento. Fili vocht sterk en wist voor eigen publiek de Braziliaan via KO in de eerste ronde te stoppen. Fili werd vervolgens in Januari 2020 gekoppeld aan Sodiq Yusuff. In een zeer attractieve partij ging echter wel de overwinning via Unanimous Decision naar Yusuff. Fili wist zich echter in Juni 2020 te revancheren. Via Split Decision werd gewonnen van de Canadees Charles Jourdain.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »