breaking news

BREAKING: Cole Smith vs. Hunter Azure toegevoegd aan UFC evenement op 5 september

August 7th, 2020 | by Marcel Dorff
BREAKING: Cole Smith vs. Hunter Azure toegevoegd aan UFC evenement op 5 september
UFC
0

Bronnen weten ons te melden dat de UFC een Bantamweight gevecht heeft toegevoegd aan het UFC evenement dat op 5 september aanstaande zal plaatsvinden in Las Vegas. De Canadees Cole Smith keert terug in de Octagon en treft Hunter Azure in de Bantamweight divisie. Beide vechters treffen elkaar in de Octagon van he UFC APEX.

Cole Smith (MMA 7-1/UFC 1-1) is een Canadese vechter die na een amateur carrière van drie jaar in 2016 zijn debuut maakte bij de professionals. Zijn debuut in Thailand tegen Komon Ninin wist Smith binnen een minuut via KO te winnen. Vervolgens werd Smith al getekend door de bekende Battlefield Fight League organisatie in Canada. Daar pakte hij in 2017 in zijn tweede partij voor de organisatie al de titel door Tyler Dolby via Armbar Submission in de eerste ronde te finishen. Smith verdedigde de titel tweemaal tegen respectievelijk Carlos Galvan en Tyler Wilson en maakte vervolgens op short notice tijdens UFC Ottawa zijn promotionele debuut in de Octagon. Een succesvol debuut aangezien Smith zijn landgenoot Mitch Gagnon via Unanimous Decision wist te verslaan. Smith nam het vervolgens in September 2019 op tegen de eveneens ongeslagen Miles Johns. Smith verloor het gevecht via een controversiële Split Decision.

Embed from Getty Images

Hunter Azure (MMA 8-1/UFC 1-1) is een Amerikaanse MMA vechter die na een lange amateur carrière in 2017 zijn opwachting maakte bij de professionals. Azure staat bekend om zijn zeer sterke worstelgame. Na zijn eerste drie gevechten voortijdig en winnend te hebben afgesloten tekende Azure bij de LFA organisatie. Daar wist hij in 2018 zijn debuutgevecht te winnen tegen AJ Robb. Vervolgens vocht Azure nog tweemaal voor LFA in 2019. Zo werden Jaime Hernandez en AJ Schulz beiden verslagen. Hierop klopte de UFC aan bij Azure. Hij mocht meedoen aan het derde seizoen van de Dana White’s Contender Series. Azure werd gekoppeld aan de eveneens ongeslagen Christian Ocon. Azure domineerde het gevecht de complete vijftien minuten. Dana White was onder de indruk en gaf Azure het contract bij de UFC. Azure maakte vervolgens in September 2019 zijn UFC debuut in Vancouver tegen Brad Katona. Azure won het gevecht via Unanimous Decision. Azure zou vervolgens vechten tegen Umar Nurmagomedov. Echter ging de partij niet door vanwege COVID-19. Uiteindelijk zou Azure vechten in Mei 2020 tegen Brian Kelleher. Ondanks een goede eerste en tweede ronde ging het mis voor Azure. Hij verloor via KO en was zijn ongeslagen status kwijt.

Embed from Getty Images

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »