breaking news

BREAKING: Cody Stamann vs. Merab Dvalishvili nu op 6 februari

January 9th, 2021 | by Jamal Boussenaf
BREAKING: Cody Stamann vs. Merab Dvalishvili nu op 6 februari
UFC
0

Uit betrouwbare bronnen hebben we vernomen dat het bantamweight gevecht tussen Cody Stamann en Merab Dvalishvili, dat op 5 december plaats had moeten vinden, nu op 6 februari plaats zal vinden. Het gevecht is onderdeel van UFC Fight Night 184. De eerste ontmoeting kon niet doorgaan, omdat Stamann wegens onbekende redenen had afgezegd. Het is nog niet bekend waar het gevecht plaats zal vinden.

Cody Stamann hoopt sterk terug te komen na zijn unanimous decision verlies, in juli afgelopen jaar, tegen Jimmie Rivera. Daarvoor was hij bezig aan een sterke reeks. Zo wist hij na z’n verlies tegen Aljamain Sterling, in 2018, Alejandro Perez en Brian Kelleher via een unanimous decision te verslaan. Zijn ontmoeting met Song Yadong eindigde in een draw.

Merab Dvalishvili verloor zijn eerste twee gevechten bij de UFC, maar sindsdien is de Georgiër bezig aan een sterke reeks. Hij wist alle vijf de partijen die daarop volgden overtuigend, via een unanimous decision, te winnen. Dvalishvili was in het afgelopen kalenderjaar, door driemaal te vechten, zeer actief binnen de organisatie. Een jaar waarin hij onder meer, met 27 takedowns, het record van meeste takedowns in een kalenderjaar verbrak.

UPDATE 23.10u (9/1/2021)
Merab Dvalishvili heeft de UFC gevraagd om het gevecht op een latere datum in te plannen. De Georgiër kampt met gezondheidsproblemen. Info via Giorgi Kokiashvili.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »