breaking news

Bellator MMA onthult nieuwe gevechten voor Bellator 241

February 15th, 2020 | by Lennart Van Arendonk
Bellator MMA onthult nieuwe gevechten voor Bellator 241
Bellator MMA
0

Bellator MMA keert op 13 maart terug naar Connecticut en heeft hiervoor flink wat gevechten bekend gemaakt. De meest opvallende toevoegen is het gevecht tussen Anatoly Tokov en Fabio Aguiar. Uiteindelijk sluiten Patricio Freire en Pedro Carvalho de avond af tijdens het main event.

Anatoly Tokov is in de Bellator kooi nog ongeslagen. Met een professioneel record van 29 om 3 heeft hij nu vijf gevechten op rij gewonnen. Zo verloeg hij onder ander Alexander Shlemenko, Gerald Harris en Hracho Darpinyan. Met zowel knock-out als submission overwinningen is deze 29-jarige Russische vechter een zeer complete atleet.

Aan de andere kant komt de 32-jarige Fabio Aguiar te staan. Deze Braziliaanse was voorheen actief bij GFC, Aspera FC en Kezen Fight en zal met een overwinningsreeks van negen gevechten zijn debuut maken bij de promotie. Aguiar heeft een professioneel record van 17 om 1 en heeft slecht één partij verloren. Dit gebeurde in 2015 van Bruno Silva tijdens Iron Fight Combat 8.

De kaart:

Ook Nick Newell komt weer in actie. Het lukte hem niet om een UFC contract te bemachtigen via de Contender Series maar zijn vuur bleef altijd branden. Zo maakte hij op 24 augustus 2019 zijn Bellator MMA debuut en verloeg toen Corey Browning. Daarna verloor hij met een split decision van Manny Muro en zoekt hij in deze derde performance weer voor de winst.

Nick Newell is geboren met een afwijking, waardoor zijn gehele linkerhand ontbreekt. Desondanks heeft de Amerikaan in 10 jaar tijd maar liefst 16 overwinningen bij elkaar gesprokkeld.

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »