breaking news

Gevechten Bellator MMA Featherweight World Grand Prix krijgen datum

January 9th, 2020 | by Redactie
Gevechten Bellator MMA Featherweight World Grand Prix krijgen datum
Bellator MMA
0

Op vrijdag 13 maart organiseert Bellator MMA een evenement in de Mohegan Sun Arena van Uncasville, Bell. Dit evenement gaat door onder de naam Bellator 241 en zal vooral in het teken staan van de Featherweight World Grand Prix kwartfinale.

Als afsluiter van de avond vechten Patricio ‘Pitbull’ (30-4) en Pedro Carvalho (11-3) van SBG Ireland tegen elkaar. Daarvoor is het aan (40-11) en Emmanuel Sanchez (19-4) om te strijden voor het volgende level.

Patricio ‘Pitbull’ is een tweevoudig Featherweight kampioen uit Natal, Rio Grande do Norte, Brazilië. Tijdens zijn indrukwekkende overwinningsreeks versloeg hij onder andere Daniel Straus, Daniel Wiechel en Pat Curran. De 32-jarige vechter is een absolute Braziliaanse Jiu-Jitsu expert maar weet zich met knock-outs ook prima te redden.
Tegenover hem komt de Portugese Pedro Carvalho te staan. Deze vechter heeft een groot arsenaal aan submission technieken in huis. Een face crank, guilotine choke of triangle choke kunnen onverwachts voorbij komen.

Ook de Duitse Daniel Wiechel staat ingeroosterd op de kaart. Tijdens deze kwartfinale verwacht hij zijn winst weer de groene kleur in te helpen. Wiechel begon zijn professionele loopbaan tijdens een gevecht tegen Vincent Latoel tijdens Shooto Holland. Sinds dien heeft hij meer dan vijftig keer gevochten.
Emmanuel Sanchez mag dan geen vijftig partijen gevochten hebben, maar heeft wel enorm veel ervaring. Zo kent hij partijen bij organisaties als Cage Sports, WFC, NAFC en Northwest Fighting. Sinds 2014 vecht hij bij Bellator MMA waar hij enkele Submissions wist te scoren maar bijna alle partijen in handen van de jury heeft gegeven.

Het rooster:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.