breaking news

Andy Souwer boekt nog een gevecht voor 2018

November 29th, 2017 | by Stefan Van Erp
Andy Souwer boekt nog een gevecht voor 2018
Enfusion Live
0

Andy Souwer zal na zijn partij tegen Tayfun Ozcan  nog een partij voor Enfusion vechten. De promotie maakte vandaag namelijk bekend dat Souwer het op 27 oktober 2018 in Oberhausen op gaat nemen tegen voormalig K-1 World Max kampioen Enriko Kehl. Souwer vecht ook in juli een MMA partij tegen Damien Lalipus

Andy Souwer (KB 160-19-1/Enfusion 1-1) is een legende in het kickboksen. Hij vocht maar liefst 180 partijen waarvan hij er 160 winnend wist af te sluiten. Souwer is veelvuldig wereldkampioen. Zo won hij viermaal de K-1 Max wereldtitel en wist hij ook viermaal wereldkampioen Shoot Boxing kampioen te worden. Souwer vocht in november van vorig jaar zijn laatste kickboks partij waarna hij zijn volledige focus op het MMA legde. Souwer vocht zijn laatste partij voor Rizin tegen Akiyo Nishiura. Hij verloor via een Decision. Souwer heeft naast zijn actieve carrière ook een eigen sportschool waar talenten als GLORY Lightweight Zakaria Zouggary vechten.

Enriko Kehl (KB 45-13-1/Enfusion 0-0) is een 25-jarige Duitser die sinds 2009 actief is als professioneel vechter. Kehl vocht voor verschillende promoties als K-1,WLF en Bellator Kickboxing. Kehl zit in een wisselvallige fase van zijn carrière. Zo won hij slechts 2 van zijn laatste 5 partijen. Zijn grootste succes boekte Kehl in 2014 toen hij beslag wist te leggen op de K1-Max wereldtitel in de klasse tot 70 kilogram. In september van dit jaar stond Kehl tegenover huidig GLORY Lightweight kampioen Sitthichai Sitsongpeenong tijdens een toernooi in China. Kehl verloor via een Unanimous Decision.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »