breaking news

Andy Souwer maakt comeback in kickboksen tegen Tayfun Ozcan

October 5th, 2017 | by Stefan Van Erp
Andy Souwer maakt comeback in kickboksen tegen Tayfun Ozcan
Kickboksen
2

Enfusion heeft bekend gemaakt dat Andy Souwer zijn comeback in het kickboksen gaat maken. Souwer vecht op 17 februari 2018 in Eindhoven tijdens Enfusion 5th Anniversary tegen de Enfusion League winnaar Tayfun Ozcan. 

Andy Souwer (KB 160-19-1/Enfusion 1-1) is een legende in het kickboksen. Hij vocht maar liefst 180 partijen waarvan hij er 160 winnend wist af te sluiten. Souwer is veelvuldig wereldkampioen. Zo won hij viermaal de K-1 Max wereldtitel en wist hij ook viermaal wereldkampioen Shoot Boxing kampioen te worden. Souwer vocht in november van vorig jaar zijn laatste kickboks partij waarna hij zijn volledige focus op het MMA legde. Souwer komt uit voor Rizin en staat over 2 weken tegenover Akiyo Nishiura. Souwer heeft naast zijn actieve carrière ook een eigen sportschool waar veel talenten vechten.

Tayfun Ozcan (KB 74-8-3.Enfusion 11-2) is ook geen onbekende in het kickboksen. Ozcan vecht sinds 2011 op het hoogste niveau en heeft inmiddels 84 professionele partijen gevochten. Voordat Ozcan zich bij Enfusion aansloot vocht hij voor A-1 World Combat Cup. Ozcan heeft bij Enfusion een indrukwekkend record opgebouwd van 11 overwinningen en 2 verliespartijen. Zijn laatste partij vocht hij in april tegen Nordin Ben Moh en wist deze partij te winnen via een Knockout in de tweede ronde.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

 

Translate »