breaking news

Alex Emelianenko vs. Szymon Bajor voor WFCA 46

January 5th, 2018 | by Lennart Van Arendonk
Alex Emelianenko vs. Szymon Bajor voor WFCA 46
WFCA
0

Alexander Emelianenko zal op 4 maart terugkeren naar de World Fighting Championship Akhmat (WFCA) kooi om de voormalige Rizin Fighting Federation (RFF) zwaargewicht, Szymon Bajor te confronteren. Het gevecht zal plaatsvinden in de Sports Hall Colosseum van Grozny, Chechnya.

Alexander Emelianenko (25-7) heeft recent zijn terugkeer gemaakt in het wedstrijdvechten. De Russische vechter werd op mei 2015 veroordeeld en heeft sinds dien een straf uitgezeten en een boete betaald. Emelianenko keerde recent tijdens WFCA terug in de kooi waar hij Gernormio Dos Santos versloeg via een technische knock-out in de eerste ronde. Daarna wist hij ook Virgil Zwicker te verslaan in de eerste ronde. Voor zijn veroordeling heeft Emelianenko gevochten bij onder andere M-1 Global, Pride FC en Bodog.

De terugkomst van Emelianenko:

Aan de andere kant van de kooi komt de 29-jarige Szymon Bajor te staan. Deze Poolse vechter kent een professioneel record van 17 om 7 en heeft gevochten voor organisaties als Prime FC, Pro FC, KSW en Plolforma S-70. In 2016 deel hij mee aan de RIZIN Fighting World Grand Prix waar hij in de tweede ronde het toernooi moest verlaten na een decision verlies van Valentin Moldavsky.

Comments are closed.

Translate »