breaking news

Albert Kraus vs. Nordin Ben Moh op Enfusion 5th Anniversary

October 10th, 2017 | by Stefan Van Erp
Albert Kraus vs. Nordin Ben Moh op Enfusion 5th Anniversary
Enfusion Live
0

Enfusion 5th anniversary wordt nu al een legendarisch evenement. Nadat eerder bekend werd gemaakt dat Andy Souwer het op gaat nemen tegen Tayfun Ozcan heeft kickboks reporter John Mo bekend gemaakt dat Albert Kraus het op gaat nemen tegen Nordin Ben Moh. Het evenement wordt gehouden op 17 februari 2018 in de Indoor Sporthallen in Eindhoven. 

Albert Kraus (88-25-3) is een legende in het kickboksen. De 37-jarige Kraus met als bijnaam “The Hurricane” won diverse titels in zijn loopbaan. Zo wist hij beslag te leggen op de  I.K.B.A Thai-boxing wereldtitel, de W.I.P.U. Muay Thai wereldtitel, de Superkombat wereldtitel en de WLF wereldtitel. Kraus vocht zijn laatste partij in september van 2016 waar hij won van Ma Shuo via een KO. Dat was voor Kraus de 48ste keer dat hij een partij voortijdig besliste.

Nordin Ben Moh (80-4-1) staat net als Kraus bekend om zijn attractieve vechtstijl. Ben Moh is tweevoudig WFCJ wereldkampioen en vecht al enige tijd voor Enfusion. Ben Moh komt uit Antwerpen, België en vocht afgelopen weekend voor eigen publiek tegen Diogo Neves. Ben Moh won deze partij via een Decision. Net als Kraus is ook Ben Moh een afmaker. Zo wist hij 49 keer zijn partij voortijdig te eindigen.

Kaartjes voor Enfusion 5th Anniversary gaan 1 november in de verkoop.

Volg MMA DNA voor al het kickboks nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »