breaking news

Zuid-Koreaans talent Sung Bin Jo maakt debuut tegen Daniel Teymur tijdens UFC Stockholm

April 4th, 2019 | by Redactie
Zuid-Koreaans talent Sung Bin Jo maakt debuut tegen Daniel Teymur tijdens UFC Stockholm
UFC
0

De Zuid-Koreaan Sung Bin Jo zal op 1 Juni 2019 zijn debuut gaan maken voor de UFC. De ongeslagen Zuid-Koreaan stuit op de Zweed Daniel Teymur tijdens UFC Fight Night 152 in Stockholm, Zweden. Dit maakte het Zuid-Koreaanse Rank 5 bekend. Beide vechters ontmoeten elkaar in de Octagon van de Ericsson Globe in de Featherweight divisie.

Daniel Teymur (MMA 6-3/UFC 0-3) maakte in Juli 2017 in Glasgow zijn debuut voor de UFC. Teymur was al geen onbekend gezicht binnen de UFC. De Zweed staat vaak in de hoek van zijn broertje David Teymur die eveneens in de UFC vecht. Teymur wordt gezien (net als zijn jongere broer) als een zeer groot talent in Zweden. Zo wist hij voordat hij de UFC binnen kwam al zijn zes gevechten te winnen. Teymur heeft een 100% finishratio met drie KO’s en drie Submissions allemaal in de eerste ronde. Tijdens zijn debuut vocht hij tegen de Schot Danny Henry. Henry die als Featherweight Kampioen van de EFC organisatie kwam maakte eveneens zijn debuut. In een zeer attractief gevecht dat door de UFC werd beloond met de Fight of the Night bonus verloor Teymur voor het eerst in zijn carrière via Unanimous Decision. Teymur traint net als zijn broertje bij de grootste en bekendste MMA gym in Zweden : Allstars Training Center. De gym waar ook Alexander Gustafsson, Jimi Manuwa en Ilir Latifi trainen. Teymur maakte voor de tweede maal zijn opwachting in de UFC tijdens UFC Utica. Helaas voor Teymur ging ook dit gevecht verloren. Julio Arce was via Rear Naked Choke Submission in de derde ronde te sterk voor de Zweed. En ook in Februari 2019 kon Teymur niet zijn eerste overwinning in de Octagon pakken. Tijdens UFC Praag was Chris Fishgold via Rear Naked Choke Submission in de tweede ronde te sterk.

Sung Bin Jo (MMA 9-0/UFC 0-0) is een Zuid-Koreaanse MMA vechter die in 2014 zijn Pro-MMA debuut maakte. Jo wordt gezien als een van de grootste talenten in Zuid-Korea. Zo wist hij drie titel te winnen bij verschillende organisaties. Jo kwam uit voor het bekende Kunlun MMA en wist daar onder meer Muhammad Aiman te verslaan. Tijdens zijn meest recente gevecht in Februari 2018 wist hij de Interim Featherweight titel bij de TFC organisatie te pakken door Jun Young Hong te verslaan. Jo kreeg vervolgens begin 2019 een contract bij de UFC aangeboden.

Powered by Aiki Budo.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »