breaking news

Zubaira Tukhugov treft Ricardo Ramos op 13 maart

January 17th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Zubaira Tukhugov treft Ricardo Ramos op 13 maart
UFC
0

Featherweights Zubaira Tukhugov en Ricardo Ramos gaan het tijdens een UFC evenement op 13 maart tegen elkaar opnemen, zo meldt Igor Lazorin. Het is nog niet bekend waar het desbetreffende evenement zal plaatsvinden.

Zubaira Tukhugov maakte in 2014 zijn UFC debuut en wist zijn eerste drie gevechten te winnen. Maar na zijn split decision verlies tegen Renato Moicano ging het bergafwaarts. Van de drie gevechten die daarop volgden wist Tukhugov er maar één te winnen. Dat was begin vorig jaar, toen hij Kevin Aguilar via een TKO wist te verslaan. Het gevecht tegen Lerone Murphy eindigde in een split draw en in zijn meest recente gevecht verloor Tukhugov via een split decision van Hakeem Dawodu.

Ricardo Ramos begon zijn UFC carrière, net als zijn tegenstander, met drie winsten op rij. Maar de Braziliaan was in de gevechten die daarop volgden ietsje succesvoller. Hij verloor het gevecht met Said Nurmagomedov via een TKO om vervolgens twee gevechten op rij te winnen. Waaronder een ‘rear naked choke’ finish tegen Eduardo Garagorri. Zijn meest recente partij verloor Ramos via een TKO van Lerone Murphy.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »