breaking news

EXCLUSIVE: “Zubaira Tukhugov treft Damir Ismagulov tijdens UFC 242 in Abu Dhabi”

July 4th, 2019 | by Marcel Dorff
EXCLUSIVE: “Zubaira Tukhugov treft Damir Ismagulov tijdens UFC 242 in Abu Dhabi”
UFC
0

Het lijkt erop dat de UFC een nieuw gevecht zal toevoegen aan de UFC 242 card op 7 September 2019 in Abu Dhabi, VAE. Damir Ismagulov maakte vorige week via Social Media bekend graag op dit evenement te willen vechten. De Lightweight vechter daagde Zubaira Tukhugov uit in de Featherweight divisie. Tukhugov werd immers gelinkt aan dit evenement, echter zat hij tot op heden zonder tegenstander. Volgens onze bronnen heeft de UFC toegehapt op de vraag van Ismagulov en lijkt het gevecht zo goed als rond. Echter kunnen we op dit moment niet melden dat beide contracten zijn ondertekend.

Tukhugov won zijn eerste drie gevechten in de UFC. Vervolgens verloor hij een close gevecht van Renato Moicano. Tukhugov werd twee jaar geschorst vervolgens in verband met gebruik van verboden middelen. Tukhugov zou vervolgens vorig jaar terugkeren tegen Artem Lobov echter misdroeg hij zich tijdens de infameuze “post-fight brawl” tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor. Hierdoor werd Tukhugov opnieuw geschorst. De laatste partij van Tukhugov was meer dan drie jaar geleden. Damir Ismagulov kwam vorig jaar als M-1 Global Kampioen over naar de UFC. Ismagulov heeft zijn beide partijen vrij eenvoudig weten te winnen in de UFC. Zowel Alex Gorgees als Joel Alvarez hadden weinig in te brengen.

Update 18.00u.
Tukhugov heeft aangegeven geen interesse te hebben in dit gevecht. De UFC heeft beide mannen een contract gestuurd echter lijkt Tukhugov deze niet te gaan ondertekenen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »