breaking news

Ziggo Dome mogelijk decor voor UFC evenement dit jaar

February 21st, 2019 | by Redactie
Ziggo Dome mogelijk decor voor UFC evenement dit jaar
UFC
0

De UFC is bezig om weer een evenement naar Nederland te halen. Deze keer zou de Ziggo Dome het decor moeten gaan worden. Dit vertelde Alistair Overeem tijdens een interview met Remy Bonjasky. Het zou de derde keer gaan worden dat de UFC naar Nederland komt.

Powered by Aiki Budo.

Het eerste UFC evenement in Nederland vond plaats op 8 mei 2016 in de Ahoy in Rotterdam waar UFC Fight Night 87 werd gehouden. De Ahoy was afgeladen vol om onder anderen Germaine de Randamie, Stefan Struve en Alistair Overeem aan het werk te zien. De UFC sprak dan ook van een zeer geslaagd evenement.

Het tweede UFC evenement werd eveneens gehouden in de Ahoy voor UFC Fight Night 115. Deze keer was de zaal niet volledig uitverkocht. Toch werd het een spectaculair evenement met onder anderen Darren Till, Zabit Magomedsharipov, Siyar Bahadurzada en Stefan Struve. Daarna volgde een UFC-loos jaar voor de Nederlanders.

Wanneer de UFC daadwerkelijk naar het Ziggo Dome komt is nog niet bekend. Zodra wij hier iets over vernemen lees je dat uiteraard op onze website.

Volg MMA DNA voor al het MMA nieuws uit binnen- en buitenland! 

Comments are closed.

Translate »