breaking news

Zhu Rong treft debuterende Brandon Jenkins aanstaande zaterdag

September 15th, 2021 | by Jamal Boussenaf
Zhu Rong treft debuterende Brandon Jenkins aanstaande zaterdag
UFC
0

Zhu Rong heeft een nieuwe tegenstander voor zijn gevecht van aanstaande zaterdag, tijdens UFC Fight Night: Smith vs. Spann, zo meldt MMA Junkie. De Chinees zou het opnemen tegen Dakota Bush, maar omdat Bush positief testte op COVID-19 moest hij afzeggen. Nu neemt Zhu Rong het op tegen de debuterende Brandon Jenkins.

De 21-jarige Zhu Rong maakte eerder dit jaar, tijdens UFC 261, zijn debuut bij de UFC. Hij verloor, via een unanimous decision, van Rodrigo Vargas en zag een einde komen aan zijn winstreeks van tien gevechten, die hij in 2018 begon. De talentvolle vechter kwam over van de Chinese organisatie WLF (Wu Lin Feng), waar hij de lightweight kampioen was en het grootste deel van zijn carrière doorbracht.

Brandon Jenkins gaat zijn UFC-debuut maken. De Amerikaan begon in 2013 zijn professionele MMA-carrière en wist een record van 15-7 neer te zetten. Jenkins kwam eerder uit voor LFA en PFL. Bij PFL maakte hij vorige maand, door Jacob Kilburn met een vliegende knie knock-out te trappen, op spectaculaire wijze zijn debuut. Eerder dit jaar vocht Jenkins nog bij Caged Aggression, waardoor hij nu in één jaar tijd voor drie organisaties heeft gevochten.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »