breaking news

Zeven partijen voor Bellator Dublin bekend gemaakt

July 4th, 2019 | by Marcel Dorff
Zeven partijen voor Bellator Dublin bekend gemaakt
Bellator MMA
0

Gister werd bekend dat James Gallagher in het hoofdgevecht van Bellator Dublin zal optreden. Hij deelt de kooi op 27 september met Callum Ellenor. Vandaag werden er wederom zeven partijen aangekondigd voor het tweede Ierse Bellator evenement van het jaar. 

Peter Queally verloor zijn laatste partij tegen Myles Price. Dat gevecht speelde zich af in het eerste Bellator (217) Dublin evenement van het jaar 2019, in het co-main event.

Ryan Scope stond in het main event van de allereerste Bellator European Series show : Newcastle. Dat was in februari van dit jaar, en hij verloor die partij tegen Patricky Freire middels split decision.

De partij die er het meeste uitschiet is die van Frans Mlambo tegen Dominique Wooding. De Zuid-Afrikaan Mlambo vocht twee weken geleden nog tijdens Bellator 223 in Londen. Hij versloeg toen de teamgenoot van zijn aanstaande tegenstander Wooding.

Dominique Wooding is pas 22 jaar oud en maakte zijn professionele MMA debuut tijdens Bellator Birmingham. Hij won zijn partij via een verwoestende finish en daagde na de partij direct James Gallagher uit voor een ontmoeting in de kooi.

De main card van Bellator Dublin is live te zien op Spike TV.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »