breaking news

Zeer spectaculair gevecht met winst voor Marokkaans-Nederlandse Tarik Khbabez

June 15th, 2019 | by Lennart Van Arendonk
Zeer spectaculair gevecht met winst voor Marokkaans-Nederlandse Tarik Khbabez
ONE Championship
0

Afgelopen zaterdag 15 juni keerde ONE Championship terug naar Shanghai voor ONE Legendary Quest. Tijdens dit evenement was aan Tarik Khbabez en zijn tegenstander Anderson Silva om het kickboks spel te openen. Na een gevecht van drie rondes won Khbabez met een beslissing.

Powered by Aiki Budo.

Met vier ounce handschoenen stonden Khbabez en Silva tegenover elkaar voor een kickbokspartij. Silva stapte op het canvas met een record van 51-17-1 en Khbabez met een record van 54-5-1.

Na het klinken van de bel opende Silva het gevecht met een trap. Khbabez gaf druk en wist met een scherpe combinatie punten te scoren. De scheidsrechter begon met tellen en liet Silva doorvechten. Tijdens de rest van de ronde kwam Khbabez zeer scherp uit de hoek en wist lange stotencombinaties te plaatsen. Af en toe kwam Silva met een tegenaanval. Aan het einde van de eerste ronde kwamen beide vechters met flinke stoten en trappen. De ronde ging de boeken in als een groot succes met zeer spectaculaire momenten.

In de tweede ronde opende Silva opnieuw het gevecht. Beide vechters zochten opnieuw voor de knock-out en kwamen link uit de hoek. Zowel het lichaam als het hoofd werd aangevallen.

In de derde ronde gingen Khbabez en Silva weer maximaal aan het werk. Zowel de presentatoren als het publiek lieten zich horen. Beide mannen boekte succes en Khbabez kwam enkele keren door met een snoei harde opstoot. Zelfs in de laatste minuut gaven Khbabez en Silva alles voor de winst.

https://twitter.com/ONEChampionship/status/1139869431348117504

Uiteindelijk heeft de jury de winst gegeven aan

De line-up van Legendary Quest:

Het evenement is volledig te bekijken via de livestream:

MMA DNA is ook actief op Youtube! Hier vind je exclusieve beelden van de MMA en kickbokswereld uit binnen- en buitenland!

Comments are closed.

Translate »