breaking news

Zarrukh Adashev treft nieuwkomer Kleydson Rodrigues op 15 januari

September 23rd, 2021 | by Jamal Boussenaf
Zarrukh Adashev treft nieuwkomer Kleydson Rodrigues op 15 januari
UFC
0

Flyweights Zarrukh Adashev en Kleydson Rodrigues gaan het op 15 januari, tijdens een nog onbekend UFC evenement, tegen elkaar opnemen, zo meldt Sherdog. Rodrigues maakt zijn UFC-debuut.

Zarrukh Adashev wist in juli zijn eerste winst in de UFC te behalen. De Oezbeek maakte in juni vorig jaar zijn debuut bij de organisatie en verloor zijn eerste twee gevechten. Tijdens zijn debuut werd Adashev door Tyson Nam knock-out geslagen en de partij daarop verloor hij, via een unanimous decision, van Su Mudaerji. In juli kwam een einde aan die negatieve reeks, toen wist hij Ryan Benoit, via een unanimous decision, te verslaan.

Kleydson Rodrigues staat voor zijn UFC-debuut. De Braziliaan deed afgelopen dinsdag mee aan de Dana White’s Contender Series waar hij, door Santo Curatolo via een unanimous decision te verslaan, een UFC-contract wist te verdienen. Het gevecht van afgelopen dinsdag was Rodrigues’ eerste gevecht in bijna twee jaar tijd. Toen wist hij Eduardo Henrique da Silva, via een ‘rear naked choke’, te verslaan en kroonde hij zich tot Jungle Fight Flyweight kampioen.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen- en buitenland.

Comments are closed.

Translate »