breaking news

Zarah Fairn Dos Santos treft UFC debutante Josiane Nunes tijdens UFC evenement op 17 april

March 31st, 2021 | by Marcel Dorff
Zarah Fairn Dos Santos treft UFC debutante Josiane Nunes tijdens UFC evenement op 17 april
UFC
0

Zarah Fairn Dos Santos gaat voor de derde maal proberen haar eerste overwinning binnen de UFC te halen. De Française gaat een gewichtsklasse omlaag en treft in de Bantamweight divisie de Braziliaanse debutante Josiane Nunes. Beide vrouwen treffen elkaar in de Octagon van het UFC APEX te Las Vegas, Nevada tijdens UFC on ESPN 22 op 17 april aanstaande. De Franse sportkrant L’Équipe maakte de partij bekend.

Zarah Fairn Dos Santos (MMA 6-3/UFC 0-1) is een Française die in 2013 haar Pro-MMA carrière startte. Fairn wist drie van haar eerste vier partijen te winnen, maar verloor vervolgens haar BAMMA debuut tegen de Ierse Sinead Kavanagh. Fairn revancheerde zich in haar daarop volgende partij door Kerry Hughes in de eerste ronde te stoppen en de British MMA titel te pakken. Fairn won vervolgens nog twee partijen waaronder een overwinning tegen UFC veterane Izabela Badurek. Fairn zou vervolgens in 2019 een contract bij de UFC tekenen. Tijdens haar debuut kon ze echter niet overtuigen. Via Triangle Choke Submission in de eerste ronde werd verloren van Megan Anderson. Helaas voor Fairn wist ze ook in haar tweede partij in de UFC geen overwinning te behalen. Via TKO in de eerste ronde werd in Februari 2020 verloren van Felicia Spencer.

Embed from Getty Images

Josiane Nunes (MMA 7-1/UFC 0-0) is een Braziliaanse MMA vechtster die haar MMA carrière begon in 2013. Nunes vocht in het regionale Braziliaanse circuit en baarde opzien met haar attractieve en harde vechtstijl. Nunes vocht slechts driemaal in haar eerste vijf jaar als professional. Echter wist ze vanaf 2018 een streak neer te zetten van vijf partijen in een tijdsbestek van twee jaar. Zowel Dione Barbosa als Quezia Zbonik werden via KO in de tweede ronde verslagen. Mede door deze overwinningen tekende Nunes in 2021 een contract bij de UFC.

Blijf MMA DNA in de gaten houden voor het laatste MMA nieuws uit binnen-en buitenland.

Comments are closed.

Translate »