breaking news

Zach Makovsky en Dustin Ortiz ontmoeten elkaar in Toronto

November 8th, 2016 | by Lennart Van Arendonk

Het evenement UFC 206 dat op 10 december georganiseerd wordt in Toronto, Ontario, Canada heeft al aardig vorm gekregen. Nu is het aan de atleten om gezond te blijven zodat de kaart blijft zoals die is. Helaas is dit John Moraga niet gelukt. Hij moet de kaart door een blessure gedwongen verlaten. Het is aan Dustin Ortiz om hem te vervangen.

Ortiz hoopt zijn hoopt na twee verliespartijen op rij weer een groene kleur in zijn record te krijgen. Sinds zijn debuut bij de organisatie lijkt hij gevangen te zitten in een stoplicht. Zo won hij van José Maria Tomé, Ray Borg, Justin Scoggins en Willie Gates. Maar verloor hij van John Moraga, Joseph Benavidez, Wilson Reis en Jussier Formiga. Er staat 10 december veel op het spel voor de 27-jarige Amerikaan. Het lijkt alles of niets te zijn.

Aan de andere kant van het canvas staat de voormalig Bellator MMA Bantamweight kampioen Zach Makovsky. Ook hij hoopt zijn record op 10 december op te vrolijken. Met gevechten bij onder andere EliteXC, DEEP en Bellator MMA lijkt hij zijn ritme bij de UFC maar niet te vinden. Na twee sterke openingsgevechten tegen Scott Jorgensen en Josh Sampo komt ook Makovsky in het stoplicht effect. Een win van Tim Elliott zat er nog in, maar Jussier Formiga, Jussier Formiga en Joseph Benavidez wisten het spel te winnen.

UFC 206 wordt georganiseerd in de Air Canada Centre van Toronto, Ontario, Canada. Het main event wordt verzorgd door Light Heavyweight kampioen Daniel Cormier en Anthony Johnson. Ook atleten als Max Holloway, Anthony Pettis en Valérie Létourneau zijn van de partij.

announcement

Leave a Reply

Translate »